Dashl – Almedalen Visby

Vi håller på och förbereder för fullt inför vår exklusiva aktivitet under Almedalen! 😎 En Dashl Beauty Bar Pop-up på Clarion Hotel Wisby. 💆🏻‍♀️💄Under förra årets upplaga av Almedalen var @dashl.se ett utav finalistbolagen på #serendipitychallenge och då var det många kvinnor inom näringslivet och politiker som efterfrågade Dashl-behandlingar för hår & makeupfix mellan paneler, framträdanden och events! I år åker vi ner 4 stycken från teamet.
Vi kommer att använda hårstylingverktyg från Dyson, dears #Supersonic fön och fantastiska #Airwrap – som är magisk! 🙏🏻 Dessvärre har vi begräsat med tider i beauty baren men vi kommer också att ha en Dashl Styling station på Benify grillmingel på måndag 1 juli kl 17-19 för hårstyling och make-up touch ups! Ni som ska dit är välkomna för fix. 💁🏻‍♀️ Vi kommer också att öppna upp fåtal exklusiva tider för drop-ins i Beauty Baren. Stay tuned för mer info om #Almedalen!