SpiffX deltar i ”Betting on Football”- event på Stamford Bridge

SpiffX deltar i ”Betting on Football” – event på Stamford Bridge

Torsdagen den 21 april kommer SpiffX att presentera sina produkter och marknadsplatser vid ett event på Chelsea FC:s hemmaarena Stamford Bridge i London.

Eventet som lockar stora delar av den internationella betting- och fotbollsindustrin fokuserar på relationen mellan fotboll och betting är ypperligt tillfälle för SpiffX att få visa upp sina innovativa produkter, säger SpiffX:s VD Tobias Fagerlund och fortsätter;

”Vi upplever ett stort intresse kring våra produkter och att få prata direkt med en mängd speloperatörer och professionella betting- och fotbollsaktörer på det här viset är väldigt viktigt för oss. Inte minst då vi siktar på ett inträde på den licensierade brittiska marknaden under andra halvan av året”.

För mer information om Betting on Football: http://sbcevents.co.uk

För ytterligare information se www.spiffx.se
Kontaktperson:
VD, Tobias Fagerlund, 070-415 05 85, tobias@spiffx.com

SpiffX driver en handelsplattform med en unik optionsmarknad och en darkpool (orderböcker med dolda handelsvolymer) för handel i sportodds till marknadsledande pris via webbplatsen www.spiffx.com samt utvecklar och marknadsför konsumentinriktade spelapplikationer med hävstång. Den operativa verksamheten bedrivs i dotterbolaget SpiffX Malta Ltd med licens nr LGA/CL3/851/2012 utfärdad av Malta Gaming Authority den 26 april 2013. SpiffX AB är marknadsnoterad på First North och G&W Fondkommission är bolagets certified advisor.

‪#‎SpiffX‬ ‪#‎CampJarl‬ ‪#‎Betting‬ ‪#‎Fotboll‬ ‪#‎Spelapplikation‬ ‪#‎Sportodds‬

spiffx_logotype